Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 66 44 22 0 - 210 66 46 52 1

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία «ΚΡΟΣ», Καλαντζής Χρ. Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε, ιδρύθηκε το 2000 από την οικογένεια Χρήστου Καλαντζή. Αρχικά, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στης υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης ταπήτων, συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση τριών γενεών. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε, παράλληλα, και στο χώρο των εκδηλώσεων, υποστηρίζοντας κάθε ανάγκη των πελατών της, αναλαμβάνοντας τόσο τη διάθεση του εξοπλισμού (εκθεσιακή δομή, έπιπλα, μοκέτα κλπ), όσο τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται:

  • Στον καθαρισμό, τη φύλαξη και την επισκευή ταπήτων
  • Στους επιτόπιους καθαρισμούς σαλονιών, μοκετών
  • Ενοικίαση και τοποθέτηση εξοπλισμού συνεδρίων, εκθέσεων και events

Η εταιρεία μας, εδρεύει στην Παιανία, πλησίον Αττικής οδού (έξοδος 18) και αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος", παρέχοντας έτσι εύκολη πρόσβαση. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 2100m2, απασχολεί άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος, συνεχώς ανανεώνεται, συμβαδίζοντας έτσι με τις τάσεις της αγοράς αλλά και τους κανόνες ασφαλείας.

Πάντα έχουμε ως στόχο, την παροχή υπηρεσιών και τη διάθεση εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας έτσι την ικανοποίηση των πελατών μας, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 13.000. Σύμμαχοί μας στην προσπάθεια αυτή, είναι οι άνθρωποί μας και η επιμονή μας στη συνέπεια.

Copyright Καλανζής Χρ. Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε. 2018-201   -   Powered by